Премини към основното съдържание

Кандидатът за народен представител Стефан Апостолов: Изграждането на изцяло нов мост между кв. „Ораново“ и град Симитли е сбъдната мечта за няколко поколения

Днес, кандидатът за народен представител Стефан Апостолов и водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС за 1 МИР – Благоевград Росен Желязков инспектираха новостроящия се мост, който ще свързва кв. „Ораново“ и град Симитли. Новото съоръжение, за което бяха осигурени около 2 млн. лв. от кабинета „Борисов 3“, се очаква да бъде готово до 10 декември, ако метеорологичните условия го позволят. Мостът ще отговаря на всички европейски изисквания, ще бъде двулентов с пешеходни зони от двете страни и LED осветление.

 

Стефан Апостолов коментира, че това е един от най – важните инфраструктурни проекти за Симитли по няколко причини.

„От една страна новият мост ще осигури безпроблемно преминаване за пътуващите, от друга страна ще допринесе за икономическото развитие на нашата община. Старият мост беше силно компрометиран, затова смятам, че с изграждането на новия ще сбъднем една мечта на поколения симитличани“, допълни той.

 

Кандидатът за народен представител припомни, че в Симитли вече имаме две Индустриални зони, така че и за бизнеса е било важно да се изгради ново съоръжение, защото по стария мост е било опасно да преминават тежкотоварни автомобили, а реално в община Симитли няма по – удобен маршрут.

 

На 14 ноември може да подкрепите Стефан Апостолов, като в квадратчето отбележите № 32, а в кръгчето № 122!

 

*Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!