Премини към основното съдържание

Лиляна Айкова, водач на листата на ПП ГЕРБ: Ще работим за доброто на хората на община Симитли

„Ние сме това, което правим, а не това, което говорим, че ще направим.“ – е принцип на личността на един от основателите и лидер на общинската структура на ПП ГЕРБ в община Симитли Лиляна Айкова.

Всички я познават и всички са опирали до нейните мениджърски и човешки качества.  Тя е човекът, който винаги е насреща, когато трябва да се помогне. Мъжки се бори и отстоява своите позиции.

Родена е в с. Левуново, омъжена в гр. Симитли, майка на двама сина.

Завършила е висше образование. 23 години работи в РП „Струма“ (ВиК Симитли и Струмяни)  при ВиК Благоевград, от 2 години е ръководител на звеното.

Нейната лична кауза е делата да са добри и в полза на хората, а като специалист – ще работи за подмяна на водопроводната система и високо качество на водата за хората на община Симитли.

"Горда съм с обновената гражданска листа на кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ. - казва Лиляна Айкова. - Тук е и най-младият кандидат - на 18 години, има нови лица, готови  да работят за нашата община - с компетенции и нови идеи.  ПП ГЕРБ подкрепя кандидатурата за кмет на община Симитли Апостол Апостолов, защото заедно и обединени в коалиция "Бъдеще за община Симитли" постигнахме много и гледаме напред, в бъдещето."

Политическа публикация: Купуването и продаването на гласове е престъпление