Премини към основното съдържание

ПП ГЕРБ подкрепя Апостол Апостолов за кмет на община Симитли и представя силна листа на кандидати за общински съветници

Лиляна Любенова Айкова е водач на листата на ПП ГЕРБ и председател на общинската структура на партията. Има висше образование, омъжена с две деца. Ръководител на РП Струма във "ВиК“- Благоевград

Тони Георгиев Стоев е роден в Брежани. Живее в село Черниче. Магистър по финанси и банково дело, образование – висше.  Инспектор в Национално ТОЛ управление към Агенция „Пътна Инфраструктура“. Два  мандата общински съветник от ПП  ГЕРБ.

Красимир Николаев Въгленов е на 23г. Завършил е средното си образование в ПГСАГ”Васил Левски” - гр.Благоевград с отличен успех, печели първо място на регионалното и национално състезание “Най-добър млад строител” в България. Отличен студент в един  от най-елитните университети на България - “Университет по строителство, архитектура и геодезия”, специалност „ Строителство на сгради и съоражения“. Член на Студентския съвет. През свободното си време работи и практикува в сферата на строителството като строителен техник и помощник – инженер. Обича спорта и играе футбол.

Полина Иванова Равначка е на  28г. Живее в с.Крупник , омъжена е. Завършила  е средното си образование в СУ „Св. св. Кирил и Методий“- гр. Симитли. Има  висше образование в ЮЗУ "Неофит Рилски" - гр. Благоевград, специалност МИО – „Международни икономически отношения“. Работи като секретар в КАБЕЛ САТ-Запад. Кандидат за втори мандат като общински съветник.

 

Кирил Петров Кузманов  е със средно образование. Семеен, с две деца.  От 2005 г. живее и развива ресторантьорски бизнес в село Крупник. Участва активно във всички обществени мероприятия в община Симитли.

 

Алберто Валентинов Тодоров е на 25 години. Средното си образование завършва в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“- гр Симитли. Има висше образование, магистър на Лесотехнически университет. Работи в Държавно горско стопанство – Симитли.

 

Христо Стефанов Тупавичаров е роден  на 05. 01. 1991 година в град Симитли. Семеен е, с две деца. Магистър по финанси, бакалавър по счетоводство и контрол. От 7 години работи като земеделски производител в сектор "Плодове и зеленчуци".

 

Светомир Александров Стойчев е на 24 години. Жител на село Черниче, община Симитли. Началното си образование завършва в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли през 2009 година.  От 5-ти до 12-ти клас учил в Природоматематическа гимназия „Акад С. П. Корольов“- град Благоевград. През 2021 година придобива бакалавърска степен по специалност  „Счетоводство и контрол“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ - Благоевград. Работи във „ВАНИКО-2015“ ЕООД. Участва в редица инициативи, организирани в село Черниче.

Георги Крумов Костов е ангажиран млад гражданин, готов да допринесе за устойчивото развитие на общината и подобряване живота на нейните жители. Като предан семеен човек с две деца, той разбира и цени особеностите на живота в общината и е ангажиран с нейното подобрение. С висше образование и степен  магистър „PR специалист", той притежава знания и умения, необходими за ефективна комуникация и изграждане на позитивни взаимоотношения с гражданите. Професионалният му опит в областта на дигиталния маркетинг и рекламата ще допринесат за модернизирането на общината.

Флора Емилова Филипова е родена и израснала в град Симитли. Тя е на 32 години. Семейна, с две деца. Образование - висше. Работи като учител в ДГ "Радост" гр. Симитли. Основните й приоритети са чист, спокоен, уютен и приветлив град, в който всички да се чувстват добре!

Евелина Христова Гущерова е на 34 години. Семейна, с едно дете. Израснала и живее със семейството си в гр. Симитли, където завършва и средното си образование. Придобила е две магистратури по Право и Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред в  Академия на МВР.  Работи като Юрисконсулт при "Водоснабдяване и канализация" Благоевград.

Кристиян Георгиев Качулски е на 29 години.  Живее в град Симитли, неженен. Завършил е средното си образование в Професионална  гимназия по строителство, архитектура и геодезия - град Благоевград, професия Строителен техник - геодезист и Професионална лесотхническа гимназия „Николай Йонков Вапцаров“- град Банско със специалност "Горско стопанство и дърводобив". Работи като инспектор в Национално ТОЛ управление към сектор Благоевград.

Николай  Желязков Хайлезов е роден на 27 март 1977 година в Белоградчик, но повече от 20 години живее в Симитли. Семеен с две деца -Образование - средно специално . Занима се с транспортен бизнес повече от 13 години. 

Анастасия Ангелова Златкова е родена в гр. Симитли. Има висше образование, специалност Икономика на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград.  Работи като кредитен специалист в Първа инвестиционна банка.

Михаил Методиев Манев е най-младият кандидат за общински съветник. Той е на 18 години  и се определя като горд гражданин на Община Симитли. В момента е ученик в 12. клас и учи “Строителство и архитектура” в Благоевград. Преди това е учил в Лондон и в Италия. Владее английски и италиански и ще продължи образованието си, защото вярва, че човек докато е жив, винаги трябва да се усъвършенства. Насочил се е към  специалност “Международни отношения” или “Европеистика“, защото има афинитет към политиката, културните и икономическите взаимоотношения на държавите, членки на ЕС. Участва активно в няколко неправителствени организации и е ромски активист, занимаващ се със защита от дискриминация.

Петър  Борисов Георгиев е  на 48 години.  Живее в Брежани. Женен с едно дето. Работи в РП „Струма“ при ВиК Благоевград. Той е стожер на красивите традиции в Брежани, една от които – кукерството.

Георги Крумов Стоянов  е роден на 4 юни 1979г. Цял живот спортът е неговото призвание.  Играл е футбол в по-младите си години. Има завършено висше образование - магистър по специалност Физическо възпитание и спорт на ЮЗУ- Благоевград.  Учител по физическо възпитание и спорт в ОУ “Св. Паисий Хилендарски“ - село Долно Осеново. Женен с едно дете.

 

Гласувайте с номер 26 – за Апостол Апостолов – кандидат за кмет на община Симитли!

Подкрепете кандидатите за общински съветници на ПП ГЕРБ – с номер 7!

ОБЩИНА СИМИТЛИ – С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО!

 

Политическа публикация: Купуването и продаването на гласове е престъпление!