Премини към основното съдържание

Започна реконструкция на главен пътен възел от село Полето до село Брежани благодарение на Стефан Апостолов

pyt

Реконструкция на главен пътен възел от село Полето до село Брежани започна днес със символична първа копка в присъствието на кметът на община Симитли - Апостол Апостолов, народният представител - Стефан Апостолов, кметът на  село Полето - Иван Манчев, кметът на село - Брежани Благой Стефанов, кметът на село Черниче – Георги Стефанов, работници и гости.

Освен нова настилка, в реконструкцията са включени за изграждане и нови тротоари, както и три ограничителя на скоростта или така наречените „легнали полицаи”.

Дейностие по превантивни ремонти за възстановяване и подобряване транспортно-екплоатационните качества на път III-1007 „(Симитли - Кресна) – Полето – Брежани“ от км 0+000 до км 6+100 са в действие благодарение на кандидат - народния представител, Стефан Апостолов.

Самият той написа в профила си във „Фейсбук” следното:

„За мен този проект е особено важен, защото след разговори с ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура", успях да ги убедя, че този пътен участък трябва да бъде ремонтиран, защото само така ще гарантираме безопасност и на шофьорите, и на хората, които живеят в района! За много хора това е просто един ремонт на път, но за мен, а и за хората от селата, през които пътния участък преминава, това е поредният ангажимент, поредното обещание, което съм дал и изпълнил! Ако сте доволни от моята работа и от всичко, което свърших до сега, на 4 април излезте и ме подкрепете като гласувате с номер 28 за ПП ГЕРБ, след което отбележете номер 122!”.

Предизборна публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!