Премини към основното съдържание

Стефан Апостолов отново се впуска в битката за място в 48-то Народното събрание с номер 122

Днес, водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 1 МИР – Благоевград Росен Желязков и областният координатор на партията за Област Благоевград, заедно с кандидат – депутати и членове на предизборния щаб, регистрираха листата на коалицията в Районна избирателна комисия – Благоевград.

 

За място в 48-то Народно събрание ще се борят общо 22-ма кандидати, сред които е и Стефан Апостолов, който е от гражданската квота. В профила си във Фейсбук той написа:

 

„Приятели, днес регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ – СДС за предстоящите избори за народни представители, които ще се проведат на 2 октомври!

 

В листата отново си избрах да бъда на последното 122-ро място. Вярвам, че и на тези избори заедно ще покажем, че когато сме обедини, сме силни!

Много сме, силни сме!“

 

Областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков каза, че Стефан Апостолов се е прославил с високата си лична подкрепа и с голяма разпознаваемост в цялата област.

 

„Благодарен съм на Стефан Апостолов, че отново прие да участва в нашата гражданска квота и да влезе в листата ни като кандидат от Симитли“, каза още той.

 

Росен Желязкова от своя страна допълни, че листата на ГЕРБ – СДС разкрива желанието на коалицията за максимално представителство във всички общини в областта.