Премини към основното съдържание

ПП ГЕРБ единодушно подкрепи Апостол Апостолов за кмет на община Симитли

Кметът на община Симитли бе единствената и безапалационна номинация на проведеното събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ в Симитли. Единодушно всички делегати на събранието са подкрепили неговата кандидатура за кандидат кмет в предстоящите местни избори.

Апостолов е сред най-добрите кметове в областта и ГЕРБ чрез Апостолов печелят убедително няколко избора в общината. Към подкрепата на ПП ГЕРБ традиционно се присъединят и останалите политически партии в община Симитли.

Кметът на община Симитли се явява на всички избори като независим и приема подкрепата и на най-малките партии като неведнъж е подчертавал, че неговата партия са хората на община Симитли. Управленските му мандати са изключително успешни, белязани с множество инвестиции, големи инфраструктурни проекти, пътища, разкриване на нови работни места, добра социална политика, развитие на всички сектори в града и в населените места на общината. За него община Симитли е мисия възможна и малката община е сравнима по ръст на развитие с най-големите.