Премини към основното съдържание

Обучителни модули за служителите на община Симитли с Гери Тодорова

По авторски проект „Развиване на личностния интегритет“ Гергана Тодорова ще проведе поетапно обучение на всички служители от администрацията с акцент хармонизиране на личността и отношенията в екип.

Гергана Тодорова е родена в гр. Симитли. По професия е икономист, магистър „Счетоводство и контрол” на УНСС с факултетни специалности „Управление на фирма” и "Педагогика”.

26 години е собственик и мениджър на Консултантска къща „Ивана” – София, компания със специализиран предмет на дейност счетоводни, счетоводно-данъчни и данъчно–правни консултации.

Творческата й натура търси нови предизвикателства, които я обогатяват личностно и духовно. Завършва бакалавърска програма „Психология” към НБУ, театрален курс към НАТФИЗ при проф. Димитрина Гюрова, специализира „Български народни танци” към ХТМУ, участва в обществено-полезни събития и семинари.

Автор е на сборните книги „За Какаото и Кадифето” и „ За хармонията и морето“ със стихове, кратки есета и философски размисли върху четирите компонента на личностния интегритет – Хармония на Духа, Море от Съзнание и Подсъзнание, Какаов Аромат на Тялото и Кадифено Сърце.

Гергана Тодорова успешно реализира авторски обучителни модули – един от тях е уърк шопът с всички служители и ръководството на Централно управление на Сметната палата през декември 2022.

Цялостният поглед и житейската опитност на авторката са фокусът за споделената цветна палитра от чувства, мисли и преживявания.