Премини към основното съдържание

За пореден път е НОМЕР 1 в България! Пореден успех и шампионска титла от Републиканско първенство по сумо за Иван Благоев от Полена

Иван Благоев, Републикански шампионат по сумо, сумо, първо място

За пореден път е НОМЕР 1 в България! За пореден път е на ПЪРВО място в Републикански шампионат по сумо! Заслужено отличие за Иван Благоев от село Полена, община Симитли! 

За 10 път успява да пребори конкуренцията в България и заслужено завоюва първо място в Републикански шампионат по сумо.

Първенството, което донесе отличие на Иван се проведе в Националната спортна академия. Той участва в четири срещи и успя да спечели всички битки в категория до 100 кг., изправяйки се срещу доста добри състезатели, но опита и годините труд, наклониха везната и отново се изкачи на най-високото стъпало в състезанието.

Въпреки тежката изминала година в здравословен план, уверен в себе си, Ванката показа своите отлични спортни умения, печелейки поредната си награда!
 
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и цялото ръководството, поздравяват Иван Благоев за поредния голям успех, който спечели и му пожелават преди всичко да бъде здрав, все така упорит и още много успехи и покоряване на нови върхове!