Премини към основното съдържание

ФК "Септември" (Симитли) с домакинска победа срещу отбора на ФК " Банско тиим"

Септември (Симитли)

Отбора на "Септември" (Симитли) успя да вземе победата с 2:1 в днешния домакински мач срещу отбора на Банско - ФК "Банско тиим".

 

През първото полувреме нито един от двата отбора не успяха да отбележат гол, но във втората част на футболната среща, септемврийци вкараха 2 гола. Попаденията бяха отбелязани от Владимир Златинов и Стилиян Спасов.

 

Малко по-късно през вторите 45 минути и отбора на Банско се разписа  с едно положение. 

 

Кратък коментар от старши треньора на ФК " Септември" (Симитли) Стефан Гошев за цялостното представяне на отбора - "За първото полувреме бих се изразил, че беше безобразно за нашия отбор, от което аз лично като треньор се срамувам. Явно не съм успял да дам точно и ясно задачите към момчетата. На полувремето трябваше, колкото и да не ми е приятно да поговоря с футболистите на висок тон. Явно разговора ми с тях е бил от полза, тъй като второто полувреме нашия отбор излезна и се раздаде на терена, изиграха едни добри 45 минути, през които бяха отбелязани и двата гола. За съжаление не успяхме да вкараме трети гол с който да затворим мача, но аз лично съм доволен. След отбелязването на гола от страна на Банско, играта се накъса и до края на игровото време на мача, бих казал, че се игра много малко футбол. За нас е важна тази победа! Радвам се, че успяхме да надвием над Банско, тъй като с момчетата посвещаваме тази победа на кмета Апостол Апостолов, който преди дни имаше рожден ден. Благодарим му цялата подкрепа, която имаме от него, благодарим за всичко, което прави за тима, за момчетата, както и за целия екип!“