Премини към основното съдържание

Честити 18 години на ДЦДМУ "Слънчев ден" - град Симитли

Рожден ден, Слънчев ден, дневен център, Апостол Апостолов, 18-тия рожден ден

Честит 18-ти рожден ден на един от най-слънчевите социални центрове в Община Симитли - Дневен център за деца и младежи с увреждания "Слънчев ден" - град Симитли.

Вчера бе един празничен и слънчев ден за малките ни приятели от ДЦДМУ "Слънчев ден" - град Симитли, които заедно със своите специалисти и специални гости, отбелязаха 18 години от създаването на центъра.

Празникът бе споделен с красиво тържество, изпълнено с много песни и танци и разбира празнична слънчева торта.

Както всяка година, така и тази празникът на слънчевите деца и екипът от ДЦДМУ "Слънчев ден" - град Симитли бе уважен от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, благодарение на който на децата в социалната услуга не им липсва нищо, а благодарение на изключителните специалисти, който целодневно полагат грижи за тях, малките ни приятели са обичани и обгрижени.

Празникът бе споделен и от председателят на местния парламент Вилимир Александров, зам.-кметът на община Симитли Елеонора Гаврилова и Ивайло Гоцев - началник отдел „Социални и хуманитарни дейности“  в Общинска администрация град Симитли, родители и малките ни приятелчета от ДГ "Радост", филиал "Ораново", които поздравиха всички присъстващи с красиви музикални изпълнения.

Всички гости получиха подаръци лично изработени от специалистите и децата от центъра.