Премини към основното съдържание

Апостол Апостолов: Кметът трябва винаги да бъде в услуга на хората

Апостол Апостолов

Успях да запазя човешкото отношение към всеки един жител на община Симитли, сподели в интервю за Радио Благоевград Апостол Апостолов, кмет на община Симитли. Той спечели убедително своя шести мандат като кмет още на първи тур на изборите. "Кметът трябва да бъде в услуга на хората, особено в трудни моменти", очерта рецепта за успех кметът и подчерта, че неговият Фейсбук е лице в лице с хората.

Апостол Апостолов посочи,че е създаден прекрасен климат за развитие на бизнеса, общинската администрация активно съдейства за неговото развитие и припомни, че в промишлената зона вече работят 13 предприятия, изграден е и индустриален парк, за който вече има заявка от потенциални инвеститори. "Най-вероятно около Нова година там ще започнат да се строят нови заводи", съобщи кметът на Симитли. Според него въвеждането на мандатност за кметовете не е добра идея и даде пример със създаването на общинската индустриална зона, което е отнело почти четири години, а предстои и още много работа в тази посока, свързана с националния план за възстановяване и развитие и оперативни програми. "Ние сме подготвени изцяло за бъдещия период, готови сме с работни проекти за над 30 млн. евро", подчерта Апостол Апостолов.

Цялото интервю с Апостол Апостолов може да намерите на следния линк: https://bnr.bg/blagoevgrad/post/101904535/apostol-apostolov-kmetat-trabva-vinagi-da-bade-v-usluga-na-horata

Източник на информация: https://bnr.bg/blagoevgrad