Премини към основното съдържание

Завърши и втората седмица от подготовката на ФК „Септември“ (Симитли)

Септември Симитли , ФК Септември Симитли

Вчера завърши и втората седмица от подготовката на ФК „Септември“ (Симитли), след проведената втора контрола.

 

Представяме повече информация за читателите на Симитли.Инфо и всички фенове на ФК „Септември“ (Симитли) за мача от вчерашния ден, който бе игран на изкуствено игрище в град София срещу отборът на ФК „Витоша“ (Бистрица).  

 

„През първото полувреме срещата бе равностойна без положения на двете врати, играта се водеше предимно в централната зона на терена. И двата отбора стигната до много малко голови ситуации. През втората част на мача, отборът на Симитли допусна грешка при изнасяне на топката и ФК „Витоша“ (Бистрица) поведе в резултата. Малко по-късно след добре развита атака, отбора на Септември стигна до изравнителния гол, който бе отбелязан от Краси Великов.  До края на мача,  двата клуба не създадоха повече  голови ситуации и мачът завърши с равен резултат 1:1. Срещата премина в коректен тон с по един жълт картон и за двата отбора“, това сподели пред Симитли.Инфо старши треньора на ФК „Септември“ (Симитли).

 

Отборът на Симитли игра по време на футболната среща с два различни състава. През първото полувреме стартира с  Марковски на вратата, Топузов, Сандев, Митев, Михайлов, Попев, Спасов, Благов, Весков, Хаджиниколов и Златинов.

 

През второто полувреме бяха направени промени и в двата състава на отборите, което е нормално в етапа на подготвителния период. Вратата на септемврийци бе поета от Топалов, а част от първия състав бе заменен с Великов, Иванов, Чавдаров, Лулейски, Малиновски и Камишев.