Премини към основното съдържание

Вилимир Александров и председателите на останалите Общински съвети в област Благоевград на обща работна среща при областния управител

Председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров взе участие в съвместна работа среща на представителите на общинаките съвети в област Благоевград, организирана и домакинствана от Областния управител Валери Сарандев. 

 

Целта на срещата бе да се обсъдят всички теми и проблеми, които възникват, свързани с комуникацията и съвместната работа между Общински съвет и Областна администрация.

 

Председателят Вилимир Александров приветства организирането на подобен вид срещи. 

 

"Като един млад председател на Общински съвет, подкрепям подобни инициативи, тъй като биха ме обогатили в професионален план. Диалогът между институциите е най - важен за правилното функциониране на всяка една община, защото по този начин успяваме да обменим опит, който е ценен за всички ни", подчерта Александров.

 

По думите му би било добре по - често да се провеждат подобни срещи, за да се осъществява обмяна на опит между институциите и идеи, чрез които да се усъвършенстват в тяхната работа, която е само и единствено насочена в полза и интерес на населението.

 

Оба