Премини към основното съдържание

Вече и в Симитли! Магазин на VIVACOM oтвори врати

Vivacom2

Мобилният оператор, който 29 години е на българския пазар и вече десет години е позната на потребителите у нас с търговската марка VIVACOM вече има свой физически магазин в град Симитли. Той се намира на улица „Георги Димитров” № 37, а работното му време е от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 часа.

VIVACOM

 

VIVACOM е оператор с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

Ангажиментът на оператора към обществото не се изчерпва единствено с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги. Социалната ни политика, обединена в платформата VIVACOM Fund, включва сериозни ежегодни инвестиции в сферите на образованието, културата, спорта и благотворителността.

Мотото на VIVACOM e: Нашето вдъхновение е нашата работа, а клиентите ни са в центъра на всичко, което правим! 

Точно в това ще се убедите, ако посетите и магазина на оператора в Симитли, където ще Ви посрещнат млади, отговорни и усмихнати служители, готови да Ви окажат съдействие!