Премини към основното съдържание

Студенти от Нов български университет от школата“Политики и иновации за градовете“ на теренно проучване в Симитли

За втора поредна година община Симитли и лично председателят на Общински съвет Вилимир Александров преди няколко дни посрещна преподаватели и студенти от Нов български университет (New Bulgarian University) за теренно посещение към Школата “Политики и иновации за градовете”.

Студентите се срещнаха с кмета на община Симитли - Апостол Апостолов, екипа на НЧ “Св. Климент Охридски - 1922” - град Симитли, директора на СУ “Св. Св. Кирил и Методий” - град Симитли - Таня Янкова и нейния екип, ръководителя на Общинско звено “Заведения за социални услуги” - Ивайло Гоцев и екипа на ДЦДМУ “Слънчев ден”, които приветстваха гостите и им отговориха на всички въпроси.

Ръководителите на школата  доц. д-р Евелина Стайкова и д-р Юлиана Хаджичонева поканиха община Симитли за партньорство с школата. Своеобразен домакин на срещата беше студентът на Нов български университет Вилимир Александров, който сподели след срещата: „Студентите бяха уникални, много интелигенти и вдъхновени от видяното в Симитли. С нетърпение очаквам да чуя проекта на групата, която ще представи свои идеи как да направим град Симитли още по-добро място за живеене.“