Премини към основното съдържание

Стефан Апостолов: "Сам избрах да бъда последен в листата на ГЕРБ! Разчитам на Вас, за да гарантираме заедно по-доброто бъдеще на Симитли и района"

Листата на ПП ГЕРБ – Благоевград за предстоящите избори, насрочени за 4 април, вече е регистрирана в Районна избирателна комисия – Благоевград. Тя е съставена от 22-ма души, 11 от които са част от гражданската квота. Сред тях е и народният представител от Симитли Стефан Апостолов, който преди минути обяви в профила си във „Фейсбук”, че сам е поискал да бъде на последното място в листата.

„Приятели, преди малко, заедно с областния координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков, регистрирахме кандидатската ни листа за народни представители. Както вероятно сте разбрали, аз съм на последно място в нея, но по СВОЕ СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Предстоящите избори ще бъдат важни, както за България, така и за Община Симитли! Бъдещето е във Вашите ръце. Ако сте доволни от моята работа и от нещата, които успях да направя като народен представител през последните 4 години, то ще се радвам да ме подкрепите”, казва още Стефан Апостолов.

Той допълва, че 22-то място в листата не го притеснява. „Мисля, че с Ваша помощ ще успеем да се справим, както направихме и на предните избори. Всеки глас, който ще получа от Вас, ще приема като оценка за работата, която съм свършил! В следващия един месец, когато ще се намираме в предизборна кампания очаквайте информация за всичко, което съм свършил като народен представител, както и отчет във връзка с обещанието, което направих към Вас на предходните избори, а именно всеки месец да дарявам половината от заплатата си за Ин витро процедури, както и за други благотворителни каузи!”, подчертава Апостолов.   

"Много сме! Силни сме!" – това ще бъде мотото на Стефан Апостолов и по време на предстоящата предизборна кампания.

 

 

Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!