Премини към основното съдържание

Стефан Апостолов отново ще бъде кандидат за депутат от листата на коалиция ГЕРБ - СДС за 1 МИР - Благоевград

Днес, водачът на листата на коалиция ГЕРБ - СДС за 1 МИР - Благоевград Росен Желязков, заедно със Стефан Апостолов и други кандидат - депутати, се регистрираха в Районна избирателна комисия - Благоевград за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември.

 

На брифинг областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков каза, че това е първата пълна листа, която е била регистрирана, което само по себе си показва какъв е нейния потенциал. 

 

"Регистрирахме листа с водач г-н Желязков, който в последните няколко години е много ангажиран с Благоевградска област. Двадесет и втори в листата отново е Стефан Апостолов от Симитли. Това е човек, който има голям авторитет сред хората, не само в родния си край, но и в цялата област. Той винаги намира място в нашата листа и в Народното събрание", каза още Новаков.

 

От своя страна водачът на листата Росен Желязков заяви, че в рамките на предстоящата кампания ще се борят да върнат надеждата на хората в това, че утрешният ден може да бъде по - добър. 

 

"ГЕРБ не иска да упражнява власт, а да участва в едно управление, в което обединяващ фактор ще бъдат националните ценности и идеали", допълни Желязков.