Премини към основното съдържание

Стефан Апостолов договори 34 хил. лв. за изграждането на Street фитнес в Симитли

Fitnes

Кандидатът за народен представител от гражданската квота на ПП ГЕРБ - Стефан Апостолов, успя да договори 34 хил. лв. за изграждането на Street фитнес в Симитли, който ще се намира в близост до минералната баня. Средствата са осигурени по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта.

По повод началото на строително – монтажните дейности, Стефан Апостолов написа в профила си във „Фейсбук”, че това е поредната добра инвестиция в децата, младежите и спортистите на Община Симитли.

Община Симитли е единствената в Югозападна България, която има два спечелени проекта по въпросната наредба (тази площадка и изкуственото игрище в село Черниче), като това стана възможно благодарение на добрите взаимоотношения и комуникацията, която имам с ресорното министерство”, допълва Стефан Апостолов.

Fitnes

Той изрази радостта си от факта, че средствата са били привлечени за Община Симитли и че въпросният Street фитнес съвсем скоро ще бъде факт.

Както винаги съм казвал – спортът е здраве, затова всяка една инвестиция си заслужава! Спортната площадка ще бъде оборудвана с всичко необходимо като уреди и най-важното, ще има ударопоглъщаща настилка, за да гарантираме безопасността на всички! Това е само началото! Продължаваме да работим за по-доброто бъдеще на Община Симитли и най-вече на нашите деца! А Вие може да ме подкрепите на 4 април като гласувате с #№28, преференция #122! Много сме! Силни сме!”, подчертава Стефан Апостолов.

Fitnes

Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!