Премини към основното съдържание

Със 105 хил. лв. правят екологична парна инсталация в СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Симитли

Въпреки проблемите на национално ниво, свързани с конструирането на новото правителство, народният представител Стефан Апостолов продължава стриктно да спазва основното обещание, което пое към избирателите, а именно – да гарантира по-доброто бъдеще на община Симитли и най-вече на нашите деца.

"Предстои ни работа по един много важен проект, парите, за който вече са осигурени, а именно смяна на парната инсталация на СУ „Св. св. Кирил и Методий” – град Симитли.

По сметката на училището вече са преведени 105 хил. лв., с помощта на които ще подменим инсталацията на учебното заведение като от нафта ще преминем на природен газ (метан). Това ще ни позволи да намалим разходите за отопление на училището с 40 %. Подмяната на инсталацията е възможно най-доброто екологично решение, което можехме да вземем, защото то ще гарантира и по-чист въздух и за нас, и за нашите деца!", написа в профила си във "Фейсбук" депутатът Стефан Апостолов. 

"Искам да изкажа специални благодарности на големия приятел на Община Симитли - министъра на образованието в оставка Красимир Вълчев, който през цялото време, докато ръководеше МОН, винаги откликваше на нашите молби! 

Радостен съм, че с всяка следваща инвестиция в СУ „Св. св. Кирил и Методий” – град Симитли, учебното заведение придобива все по-модерен и европейски облик, благодарение на което децата ни получават шанс да се обучават в едно от най-добрите училища на територията на Благоевградска област!", допълва той.