Премини към основното съдържание

Симитли вече има площадка за Street фитнес, благодарение на кандидат депутата Стефан Апостолов

Fitnes

Жителите на град Симитли от няколко дни се радват на новата си придобивка - площадка за Street фитнес. Добрата новина съобщи в профила си във Фейсбук” кандидатът за народен представител Стефан Апостолов, благодарение на който площадката стана факт.

Радостно е, че съоръженията се радват на огромен интерес от страна на жителите на Община Симитли, особено в настоящия момент, когато заради пандемията от COVID - 19, фитнес залите са затворени. Постарахме се да завършим площадката максимално бързо, за да може да осигурим възможност за спорт на всички, тъй като осъзнаваме, че все пак спортът е здраве!”, казва Апостолов.

Площадка за Street фитнес в близост до Минералната баня е изградена със средствата в размер на 34 хил. лв., осигурени по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта. Съоръжението, за чието изграждане съдействах и аз, отговаря на всички стандарти и европейски изисквания за подобен вид площадки за спорт! Приятели, навлизаме в последната седмица от една много различна предизборна кампания! Напомням Ви, че ако сте доволни от моята работа, може да ме подкрепите на 4 април като гласувате с #№28, преференция #122! Много сме! Силни сме!”, прибавя Апостолов.

 

Предизборна публикация. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

FitnesFitnes