Премини към основното съдържание

Септември (Симитли) с убедителна победа над Надежда (Доброславци)

Септември (Симитли) нанесе сериозен удар върху Надежда (Доброславци), реализирайки пет точни попадения в противниковата врата. Септемврийци излязоха мотивирани за победа, след двете допуснати загуби в последните си два мача, което си и пролича в крайния резултат от 5:0. Голмайстори са: Влади Златинов, който реализира два гола, Николай Хаджиниколов, Николай Орозов и Димитър Благов. 

​​​​​

 

Старши треньорът на Септември Стефан Гошев коментира, че резултатът действително е солиден, но победата не е била никак лесна. Футболистите ни ясно са си давали сметка, че е крайно време трудът им да бъде възнаграден и днес това си е проличало на терена.

 

Доволни сме от победата, макар че имаше около 20-минути игрово време, в което имахме лек спад в играта. Това, че надиграхме Надежда (Доброславци) определено ни дава самочувствие, но също така си даваме сметка, че има още много какво да свършим. Винаги има и по-добър мач“, коментира Гошев.

 

Следващата събота Септември гостува на Костинброд, които в момент са лидери в класирането. Подготовката за предстоящата среща на септемврийци започва още утре, подчерта старши треньорът.