Премини към основното съдържание

"Септември" (Симитли) и "Септември" (София) с равенство в контролна среща

"Септември" (Симитли) вече започна с контролните срещи преди началото на полусезона през месец февруари. Днес тимът ни се изправи срещу "Септември" (София) на стадион "Симитли". Двата отбора показаха много добра игра, но нито един от тях не успя да стигне до попадение, поради което мачът завърши при резултат 0 на 0. Домакините от Симитли имаха няколко много добри положения, но късметът на бе на тяхна страна. Футболистите на "Септември" (София) също имаха няколко положения, но и те не успяха да стигнат до реализирането на гол.

 

Старши треньорът на "Септември" (Симитли) Спас Стоименов определи срещата между двата отбора като доста интересна и полезна. "Ръководството на "Септември" (Симитли) и треньорският щаб сме доволни от представянето на нашите момчета", каза още Стоименов пред Simitli.info.

 

Следващата контролна среща на "Септември" (Симитли) е във вторник (25 януари). Тогава септемврийци ще се изправят срещу "Пирин" (Гоце Делчев) на стадиона в село Копривлен. Мачът започва от 14.00 часа.