Премини към основното съдържание

С водосвет и първа тренировка ФК "Септември" (Симитли) стартира новия сезон

Септември Симитли, първа тренировка, нови попълнения

След кратка почивка „Септември“ (Симитли) стартира своята подготовка. Начело на отбора отново застава старши-треньора Стефан Гошев.  

Минути преди началото на първата тренировка на септемврийци, на стадион „Септември“ в Симитли бе отслужен водосвет от отец Спас, които поръси благослови целия отбор.

“Бъдете здрави и благословени! Пожелавам на отбора успешен сезон!“ - с тези думи отецът благослови целия отбор.  

ФК „Септември“ (Симитли) привлече три нови попълнения. Към редиците на Септември се присъединяват Димитър Владимиров и Даниел Георгиев от Костинброд, както и Иван Георгиев от Банско.

Припомняме, че септемврийци ги очакват пет контролни срещи през периода на подготовка си.

Отборът започват с първата среща на  10 юли /сряда/ с отбора на "Пирин" (Разлог).

На 13.07.2024 година /събота/ отбора ще играе срещу "Ботев“ (Ихтиман).

До края на подготвителния период остават още три контроли:

  • 20 юли  (събота) - "Пирин“ – 2 (Благоевград);
  • 23 юли (вторник) – „Гранит“ (Владая);
  • 26 юли (петък) отбора на „Септември“ (Симитли) се изправя срещу „Кюстендил“ (Кюстендил).  

Подготовката на отбора ще протече на спортната база на комплекс „Септември“ в Симитли и спортен комплекс „Арена“ – Крупник.

Към първия отбор се присъединяват и Кристиан Топузов, Димитър Шаров, Христо Грозданов, Кристиян Въгленов и Алекс Кюлев. Това са момчета от отбора на юноша-старша възраст на "Септември", също така и двама от набор 2008 - Антонио Бачев и Николай Гошев. Те ще получат възможност в контролите да убедят треньорския щаб във възможностите които имат. Треньорите и ръководството на клуба споделиха, че имат желание повече от момчетата да заиграят във първия отбор тази година.

За официалния старт на подготовката с футболистите бяха и старши-треньора Стефан Гошев и както и неговите помощници Костадин Кацимерски и треньора на вратарите Благовест Ангушев, целият спортно-технически екип и техническият директор на ФК „Септември“ (Симитли) Пламен Скендерски.