Премини към основното съдържание

С тържество под надслов: „Довиждане детска градина, здравей първи клас!“ изпратиха група „Калинки“ на ДГ – Долно Осеново

С невероятен празник, сътворен от учителите и децата на Детска градина – Долно Осеново, днес по особено тържествен начин бе изпратена група „Калинки“.

 

Малчуганите, които от есента ще бъдат ученици, казаха в един глас: „Довиждане детска градина, здравей първи клас!“

 

Децата с учители г-ж Гандрина и г-жа Чаушева, които завършиха предучилищната група се бяха постарали много със специална програма, в която показаха колко много са научили и с колко много знания ще станат ученици.

 

Под формата на игри, съчетани с танци и приказно красив декор, малките калинки показаха на своите родители, учители, приятели и гости колко много умеят и колко много познания са натрупали в любимата детска градина.

 

Специални гости на тържеството бяха зам.-кмета на Община Симитли Евгения Георгиева, спец. „Образование“ Лилия Каймаканска, директорът на Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново Лиляна Качулска и родители.

 

Директорът на Детска градина – Долно Осеново Александрина Механджийска изказа специални благодарности към гостите от Община Симитли и директорът на училището, които са уважили празника. Благодарности изказа и към учителките на група „Калинки“ за положеното старание в грижата за децата и при организирането на веселото тържество.

 

За финал – малчуганите получиха своите удостоверения за завършване на детската градина, както и специални подаръци от училището в село Долно Осеново, където на 15 септември ще ги очакват, за да се спуснат заедно в преживяването, наречено училище!