Премини към основното съдържание

С равен резултат завърши футболната среща между „Левски“ (Крупник) и „Планинец“ (Годлево)

С равен резултат завърши футболната среща между „Левски“ (Крупник) и „Планинец“ (Годлево). Поради лошите метеорологични условия домакинството на отбора от Крупник бе сменено с гостуване в Годлево. Мачът между двата отбора приключи без да бъде излъчен победител, а крайният резултат от футболната среща е 2 на 2. 

 

В 10-та минута Ивайло Спасов центрира. Топката се озова при Марио Самуилов, който с глава откри резултата за крупничани. Последваха няколко пропуска за гости и домакини, но до нови попадения в първото полувреме от мача не се стигна. 

 

В първите минути от второто полувреме домакините от Годлево оказаха натиск, което доведе дузпа. Алекс Тодоров успя да опази врата на „Левски“ (Крупник), но веднага след това футболистите от Годлево успяха да реализират точно попадения за 1 на 1.

 

Последва бърза контраатака на крупничани. От ъглов удар Радослав Равначки успя да реализира точно попадение за 2 на 1.

 

От „Планинец“ (Годлево) се опитаха да обърнат резултата в своя полза, но не успяха да реализират гол, въпреки че на няколко пъти имаха тази възможности, оставайки сами срещу вратаря на „Левски“. 

 

Радослав Равначки направи нов опит за гол, но от 2 метра уцели гредата. При ъглов удар, Радослав Равначки си отбеляза автогол. В последните минути крупничани се опитаха да завършат мача с победа, но не успяха да реализират точно попадение. 

 

Николай Раданов от отбора на „Планинец“ (Годлево) удари с юмрук в областта на корема Красимир Самарджийски,от което последва ръкопашна схватка между двата тима, в която бяха замесени Мартин Лазаров, Филип Самарджийски, Кирил Георгиев и отборът на Годлево. Бързата намеса на охраната предотврати по – сериозна ескалация на напрежението. Няма сериозно пострадали.