Премини към основното съдържание

С помощта на Стефан Апостолов: Изцяло променен е обликът на 5 класни стаи в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли

Завърши ремонтът на 5 от класните стаи в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли. Добрата новина съобщи в профила си във „Фейсбук“ народният представител Стефан Апостолов.

 

По думите му, изборите за състава на 45-то Народно събрание вече са в миналото, но добрите новини за Община Симитли продължават.

 

Както обещах и по време на предизборната кампания, има още много работа, която предстои да свършим!“, подчертава Стефан Апостолов.

 

Радвам се да Ви съобщя, че приключи ремонтът на 5 от класните стаи на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли. Благодарение на 60 хил. лв., които ни бяха отпуснати от Министерството на образованието и науката, след разговори между мен и министър Красимир Вълчев, децата на Симитли ще имат възможността да се обучават в модерни класни стаи.“, допълва той.

 

Със средствата изцяло е подновена подовата настилка, стените и таваните на класните стаи са с нова мазилка и пребоядисани, закупени са шкафчета за децата и най-важното - бяха осигурени нови единични чинове за всяко едно от тях!

 

Това е поредният ремонт, който се случва в училището в Симитли и с гордост смея да твърдя, че с всеки следващ, учебното заведение става все по-красиво и отговарящо на всички европейски стандарти за образователна среда, в която децата ни ще получат най-доброто образование.

 

И отново ще се повторя, но продължавам да твърдя, че НЯМА ПО-ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА В НАШИТЕ ДЕЦА!“, подчертава още в публикацията си Стефан Апостолов.