Премини към основното съдържание

С победа започна новия полусезон за ФК "Ветрен" (Полена)

Ветрен Полена

Днес отбора на ФК "Ветрен" (Полена) изиграха първия си мач от „А“ Регионална футболна група. С едноминутно мълчание започна домакинската среща на отбора от община Симитли, в памет на загиналото 11-годишно дете от Русе, което по време на футболна тренировка бе покосено от мълния.

Домакините от "Ветрен" (Полена) поведоха рано в срещата след комбинация между Димитър Милчов и Иван Найденов, който насочи топката във вратата и домакините излязоха напред в резултата. След гола отборът на Склаве опита натиск, но защитата се справи перфектно.

Преди краят на първото полувреме отново комбинация между Димитър Милчов и Иван Найденов излезе на изгодна позиция и беше задържан и главният съдия отсъди дузпа която Петьо Крушалийски реализира и така свърши първото полувреме.

Второто полувреме започна с натиск на гостите, с който отборът върна един гол. След прекрасен пас на Петьо Крушалийски, Радослав Пецанов технично прехвърли вратарят на гостите и покачи резултата на 3:1.

В края на срещата отборът на Склаве върна едно попадение, но се оказа прекалено късно и срещата завърши 3:2 в полза на "Ветрен" (Полена). След края на срещата двата отбора се поздравиха и си пожелаха успех през новият сезон.