Премини към основното съдържание

С благотворителен футболен мач пред пълна зала с привържевици кандидатът за кмет на община Симитли Апостол Апостолов, кандидатите за кметове по населени места от ПП „Партия на зелените“, както и кандидатите за общински съветници от ПП „Партия на зелените“

С благотворителен футболен мач пред пълна зала с привържевици кандидатът за кмет на община Симитли Апостол Апостолов, кандидатите за кметове по населени места от ПП „Партия на зелените“, както и кандидатите за общински съветници от ПП „Партия на зелените“ и ПП „ГЕРБ“ закриха предизборната си кампания.

Утре всички мислим, а в неделя гласуваме. Да гласуваме е изключително важно, защото от нашия глас зависи бъдещето на община Симитли в следващите четири години. Важно е да гласуваме за тези, които познаваме и винаги са сред нас. Да гласуваме за хората, на които вярваме и можем да се доверим. На опита.

През последния месец Апостолов и екипът му в кандидатските листи за съветници от ПП „Партия на зелените“ с номер 26 и ПП „ГЕРБ“ с номер 7 направиха много срещи, разговаряха с хората от всички населени места, заедно с които определиха първите ангажименти, които да изпълнят, ако спечелят предстоящите избори. Месецът за предизборна кампания ползваха за равносметка – какво е направено и какво още трябва да се прави. Месец, в който екипът на Апостолов се отзова на поканата на всяко място и чу желанията на всеки човек.
Всичко, което е постигнато и направено от Апостолов и неговия екип е видно и е най-силният отговор на всяка една нападка от страна на който и да е било опонент. Отношението, грижата, обичта на кмета Апостол към родното Симитли и хората в общината не са се променили. Промени се обликът на нашето Симитли. Променяме го заедно. А големите отдавна ни дават за пример. Защото сме обединени и заедно отстояваме своите права и постигаме своите цели.