Премини към основното съдържание

Ради Кирилов с награда за най-добър футболист на изминалия 29-и кръг на efbet Лига

Нападателят на Славия – Радослав Кирилов, направи равносметка за изминалия сезон на “белите” и спасението, което си осигуриха те. Той стори това при получаването на наградата за най-добър футболист на изминалия 29-и кръг на efbet Лига, която спечели.

 

Искам да благодаря за наградата. Тежък сезон, но се радвам, че успяхме да се спасим и да си осигурим мястото в елита. Въпреки трудностите, успяхме да постигнем нашата цел.

 

Един професионалист не може да губи мотивация. Нормално е да има трудни моменти и да не се получават нещата, но успяхме. Доста помогна и идването на господин Загорчич, което вдигна духом отбора. Успяхме да се съберем като колектив и да изпълним целта, която бе спрямо ситуацията.

 

Дали ще остана в тима - имам още една година в договора си. До момента няма нищо конкретно, моето бъдеще е свързано с отбора на Славия”.

 

В Славия никога не е имало финансови проблеми, дори когато настъпи паднемията. Винаги сме си получавали това, което е било обещавано.

 

Изненада ни фактът, че Загорчич напусна, но продължихме да си вършим работата. Ще се опитаме догодина да се борим за челните места, защо не да се борим и за някоя титла. Ще направим всичко възможно да направим един добър сезон”, завърши футболистът.