Премини към основното съдържание

Потресаващо поведение на кандидати за общински съветници в Симитли

Потресаващо поведение на кандидати за общински съветници в Симитли.

„Снощи кандидат за общински съветник в Симитли от партия Възраждане е бил изнудван, заплашван, обиждан и бит от други кандидати за общински съветници и тяхната свита. Добромир Айков си извади медицинско свидителство от съдебен лекар и уведомихме за престъпленията, извършени срещу него, както прокуратурата в Благоевград, така и ОИК - Симитли.

      Внимателно преценявайте за кого ще гласувате. Явно мафията и престъпните похвати на някои претенденти за местната власт са със силни традиции по нашите ширини…..“ – коментира в личния си Facebook народният представител в 49-то Народно събрание Цвета Рангелова, кандидат за кмет на Благоевград и водач на листата за общински съветници, издигнати от политическа партия „Възраждане“ и областен координатор на партия “Възраждане” в Благоевград. 

Става въпрос за Добромир Айков, който призна за брутално отношение от страна на кандидатите за общински съветници: Славчо Гургулеев и Антон Гогов и братът на кандидата за общински съветник Павел Стоименов - Николай Стоименов. 

Уважаеми жители на община Симитли, избирайте разумно! 
 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!