Премини към основното съдържание

Подай ръка! Община Симитли стартира  благотворителна кампания в помощ на семейството на Методи Циронков, чийто дом изгоря

Зов за помощ, дарения, пожар, Апостол Апостолов

Община Симитли е пример за обединение и съпричастност, помагала и подавала ръка на всеки в нужда. Днес отново е време да се обединим в обща кауза – да подпомогнем на наши съграждани.

 

Преди броени дни, семейството на Методи Циронков от Симитли остана без дом, след възникнал голям пожар, който напълно унищожава покрива, втория етаж и цялата покъщнина.

 

В тази връзка, кметът на община Симитли Апостол Апостолов инициира дарителска кампания в подкрепа на семейството от Симитли.

 

Сумата, необходима за ремонта, е непосилна за пострадалото семейство, затова нека подадем ръка. Всеки заслужава подкрепа и приятелска помощ. Нека за пореден път докажем, че в Община Симитли сме много и сме силни, защото сме заедно не само в хубавите, но и в лошите моменти!

 

Всеки, желаещ да се включи, може да дари средства на разкритата банкова сметка на Методи Стоянов Циронков: BG78FINV91501017717484, BIC FINVBGSF, както и в кутии за дарения поставени в административни сгради и търговски обекти на територията на община Симитли.