Премини към основното съдържание

Победа на Септември (Симитли) срещу Надежда (Доброславци)

Септември Симитли , ФК Септември Симитли

Чудесно представяне на отбора на Септември (Симитли). Днес те се изправиха срещу Надежда (Доброславци) в мач от XII кръг и грабнаха трите точки като отбелязаха два гола в противниковата врата.

 

Голмайсторите, които се разписаха за отбора на Септември са Милен Войнов с номер 11 и Владислав Златинов с номер 9, които влезнаха в игра малко по-късно от започването на мача и доведоха до победа на Септември (Симитли) с 2:1.

 

Кратък коментар на старши - треньора на Септември (Симитли) относно представянето на отбора в днешния мач - "Изцяло доминиране на Септември по време на мача през цялото игрово време. Тази седмица коментирахме как не трябва да допускаме грешка в защитата, но днес това стана. Груба игрална грешка и Надежда (Доброславци) отбелязаха гол, което беше много нелогично и неочаквано на фона на показаното от нашия отбор. Но въпреки това най-хубавото беше, че нашия отбор реагира много бързо и след минути изравнихме резултата и се върнахме в мача. След което беше въпрос на време да отбележим втори гол и да решим мача. Благодаря на момчетата за старанието, представиха се много добре в мача с противника, както знаем, те са на последно място във временното класирането, но това само заблуждава, мачът не беше от най-леките".

 

Срещата ръководеше от главен съдия Петър Николов. Негови асистенти бяха Венелин Иванов и Костадин Ангелов. В ролята на четвърти съдия бе Николай Велков, а БФС делегат - Николай Георгиев.

 

Двата отбора започнаха със съставите:

Септември: Марковски, Михайлов, Митев, Николов, Иванов, Сандев, Орозов, капитан на отбора Лулейски, Великов, Хаджиниколов, Дафков

Надежда: Тричков, Петров, Гоцев, Михайлов, Янев, Валнгелов, капитан на отбора Миленов, Филибев, Боюклиев, Симеонов, Иванов