Премини към основното съдържание

Отбора по футбол от СУ „Св. Св. Кирил и Методий” - град Симитли грабна трето място във финалните национални ученически игри по футбол за юноши

СУ Симитли, състезание, награда, Трето място

Учениците от Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий” - град Симитли, участваха във финалните национални ученически игри по футбол за юноши 5-ти – 7-ми клас в Разград. 

 

Те се класираха на призовото ТРЕТО място, като премериха сили с най-добрите училища по футбол от Разград, Ямбол, Плевен, Варна и София. Ръководител на отбора е Кристиян Крушов - учител по физическо възпитание и спорт. Това е поредния успех на въпитаниците от СУ - Симитли.

 

Благодарение на директора на училището - г-жа Таня Янкова, те имаха възможността да се докоснат до звездите във футбола на България - Кирил Десподов, Козмин Моци и други футболни личности. Футболистите се запознаха с всяко дете. Средношколците направиха снимки за спомен с тях и получиха автографи. Пожелаха на децата сбъдване на мечтите им - да станат световноизвестни футболни звезди.

 

Учениците и ръководителят на отбора са горди от представянето и изживяването във финалните национални ученически игри в град Разград.

 

Отборът е получил подкрепа и от директора на СУ - град Симитли и от изпълнителния директор на „Септември” Симитли - Пламен Скендерски.