Премини към основното съдържание

ОБЩИНА СИМИТЛИ - С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО! Партията на зелените - с обновена гражданска листа, водач е Апостол Апостолов

Млади хора и хора с опит поемат към изборите за малкия местен парламент на община Симитли. Водач е Апостол Апостолов, основател  и  кандидат на партията за кмет на община Симитли, шести мандат.

 Представяме ви всички кандидати за общински съветници на Партията на зелените, партията, която повече от 20 години преобразява община Симитли, превърна я в лидер, в модел на развитие.

НОМЕР 26/ 101:

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ: ОБЩИНА СИМИТЛИ Е МОДЕРНА И ПРОСПЕРИРАЩА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО Я ОБИЧАМЕ И РАБОТИМ ЗА НЕЯ

Апостол Апостолов е роден и израснал в Симитли. Той е  магистър по финанси и кредит, Висш икономически институт - София ( УНСС). Кмет на община Симитли от 2003 година до днес. Работил е като специалист „Приходи от народното стопанство“ в Окръжен народен съвет Благоевград, инспектор в „Държавен финансов контрол“ към МФ, председател на дружеството за физкултура и спорт „Септември“ - Симитли“ и ФК „Септември“ – Симитли.

Неговата мечта е да превърне община Симитли в уютен, модерен, красив дом на всеки нейн жител. Работи за младите, за децата, за възрастните, за социално-уязвимите, за всеки човек.

Проектната готовност на общината, големите стратегически проекти ще  превърнат община Симитли в лидер, в бързоразвиваща се и изпреварваща всички останали общини по темпове на развитие и ще се повиши стандартът на живот на нейните жители.

НОМЕР 26/102:

ВИЛИМИР АЛЕКСАНДРОВ, НАЙ-МЛАДИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ В БЪЛГАРИЯ: ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ З А  ДЕЦАТА, ЗА МЛАДИТЕ, ЗА ХОРАТА

Вилимир Александров е втори в листата на Партията на зелените.

Вилимир Александров е на 25 години, роден и израснал в Симитли, в квартал Ораново.

Завършва средното си образование в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли като „Ученик на годината“ и с награда „Отличник на випуска“.

Висшето си образование със степен бакалавър и специалност „Управление на бизнеса и предприемачеството“, завършва в Нов български университет с отличен успех, веднага след което продължава обучението си в магистърска програма „Европейско управление“ в същия университет, като му предстои защита на магистърска теза на тема: „Гражданското участие в процесите на вземане на решения на местно ниво: от Симитли до Брюксел и обратно“.И въпреки че е председател на Общински съвет, Вилимир е танцьор във ФА „ Веселие“, където танцува от десетки години.

На предишните избори, през 2019 година, полага клетва като най-младия общински съветник в Общински съвет - Симитли, за мандат 2019/2023 година, а две години по-късно е избран за председател на Общински съвет – Симитли и става най-младият председател на местен парламент в България.

НОМЕР 26/103:

ДОКТОР ИЛИЕВ: ЦЕЛИЯТ МИ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ Е ЧАСТ ОТ ПРИКАЗКАТА НА ГРАД СИМИТЛИ

Роден е в Симитли.  Почти целия му съзнателен живот е част от приказката на този град.

Завършва средното си образование в СУ “Св.Св.Кирил и Методий“ и медицина в София, магистърска степен Доктор. Две години практикува като лекар в мина Пирин, с. Брежани.

От 2000 години, или  23 години  е  общопрактикуващ лекар на територията на община Симитли с два открити кабинета  в с.Брежани и гр.Симитли с повече от 2500 човека пациентска листа от почти цяла България.

Благодарение на всеотдайната му  работа и  отдаденост на професията се ползва с добро име и отлична репутация в цялата община.

НОМЕР 26/104:

ЮЛИЯ СТЕФАНОВА ЯНЧЕВА: РАБОТИМ ОТГОВОРНО ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА

Юлия Стефанова Янчева е родена  в град Симитли. Има прекрасно семейство, син, снаха с двама внука. Завършила в УНСС – София, работила като мениджър банка – ДСК, в момента е застрахователен агент към ДЗИ. Общински съветник от 2007 година от коалиция „Бъдеще за община Симитли.

НОМЕР 26/105:

ТАНЯ ХРИСТОВА ЯНКОВА: КАНДИДАТИРАМ СЕ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ЗАЕДНО С МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИКИ В ОБРАЗОВАНИЕТО – МОДЕРНИЗИРАНЕ, ИНФРАСТРУКТУРА, ИНТЕРАКТИВНИ КАБИНЕТИ

Таня Христова Янкова е родена в град Симитли, където завършва средното си образование.

Омъжена, майка на двама синове. Кариерата си като учител започва в Симитли през 1998, а от 2016 г. заема поста директор на Средно училище,,Св.Св.Кирил и Методий "- град Симитли.

Кандидат за втори мандат като общински съветник.

НОМЕР 26/106:

ВЛАДИМИР РОМЕОВ БЛАГОЕВ: ОТСТОЯВАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ОБЩИНА СИМИТЛИ

Владимир Ромеов Благоев и роден с.Крупник 1986г  женен 3 деца

Бакалавър педагогика работи като земеделски производител

НОМЕР26/107:

ЮЛИЙ АСЕНОВ ЦЕРОВСКИ: РАБОТИМ ОТГОВОРНО ЗА ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Юлий Ясенов Церовски  е от село Долно Осеново. Кандидат за общински съветник от Коалиция „Бъдеще за община Симитли“. От дълги години е в строителния бизнес

НОМЕР 26/108:

ЛЮБОМИР СТОИЦОВ СТАНКОВ: ЗАЩИТА НА ПРИРОДАТА НА ПРЕКРАСНАТА НИ ОБЩИНА СИМИТЛИ

Любомир Стоицов Станков е на 38 години, роден в гр. Симитли. Семеен - с 2 деца. Има висше образование - магистър „Екология на селищни системи“. Кандидат за трети мандат общински съветник.

НОМЕР 26/109:

ЙОРДАН БОРИСОВ ПЕТРОВ: ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО НЕ СА МИ ПРИНЦИПИ, А НАЧИН НА ЖИВОТ

Йордан Борисов Петров е роден в Симитли. Изключителен професионалист в своята област – ветеринарната медицина. 15 години взима смели решения в Общинския съвет, 4 мандата общински съветник.

Семеен с едно дете.

НОМЕР 26/110:

ВЛАДИМИР ХРИСТОВ СТОИЛОВ: ВЯРВАМ В ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ

Владимир Христов Стоилов  е на 51 години, семеен с две деца. Магистър по специалност „Финанси“

Професионалните му компетентности са свързани с дългогодишни изградени умения по изпълнение и менажиране на различни по вид работни процеси в държавни администрации и частни компании.

Участвал е в разработването и изпълнението на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз. През свободното си време обича да е сред природата. Има си и хобита, изразяващи се в отглеждане на различни по вид растения и изработване на декорации в дворното пространство на семейната ми къща. Едно от любимите му занимания е приготвянето на домашно вино. И се определя като позитивен човек, отговорен, справедлив, диалогичен и вярващ в по-доброто бъдеще.

НОМЕР 26/111:

БИЛЯНА ИВАНОВА КОМОЛСКА: СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ

Биляна Иванова Комолска  е от село Полето. Семейна с едно дете, средно специално образование. Работеща майка и домакиня.

НОМЕР 26/112:

ИВАН БЛАГОЕВ ВЕЛЕВ: ГОТОВ СЪМ ДА СЛУЖА НА ОБЩНОСТТА И ДА БЪДА ГЛАСА НА ХОРАТА В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СИМИТЛИ

Иван Благов Велев  е кандидат за общински съветник със значителен опит и ангажираност към обществения живот. Роден е в село Брежани, семеен, с едно дете, с над 30-годишен опит като автомобилен инструктор,

Отличава се със своя загриженост към местната общност и вече е бил общински съветник в продължение на три мандата. Този опит го прави подходящ избор за нов мандат, като допълнително се взема предвид и фактът, че между 1990 и 1995 година е бил кмет на село Брежани.

Иван Благов Велев има двама внуци, които също са важна част от неговия живот. Този комбиниран опит, отдадеността и личното отношение към хората го правят стабилен и компетентен кандидат за общински съветник, готов да служи на общността и бъде гласа на хората в общинския съвет.

НОМЕР 26/113:

ИРЕНА ПЕТРОВА ЮРУЧКА: ЩЕ РАБОТЯ ОТГОВОРНО ЗА ОБЩИНА СИМИТЛИ

Ирена Петрова Юручка е родена в гр. Симитли. Омъжена, с две деца.  Завършила е висше образование в ЮЗУ Неофит Рилски, специалност кинезитерапия. Има дългогодишен опит в малкия бизнес и търговията.

Дълги години е била професионален танцьор в клуб по български народни танци.

НОМЕР 26/114:

КРИСТИЯН НИКОЛАЕВ МИХАЙЛОВ: РАЗВИТИЕ НА СПОРТА И СПОРТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА В ОБЩИНА СИМИТЛИ

Кристиян Николаев Михайлов е от село Полена.

Роден е на 07.04.1996 година в град Благоевград.

Занимавам се с футбол от 9 годишен, в момента играе за футболен клуб „Септември“ (Симитли) и е капитан на отбора.

НОМЕР 26/115:

СВЕТОЗАР ВАСИЛЕВ ЯНЕВ - ЛЕСОВЪД

Светозар Василев Янев е роден 18 август 1983 година.

Работи като частен лесовъд.

НОМЕР 26/116:

БЛАГОВЕСТ ИВАНОВ ИВАНОВ: ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ИЗГРАЖДАМЕ НАШИЯ ОБЩ ДОМ – ОБЩИНА СИМИТЛИ

Работи в ЕРМ Запад като ел.монтьор. Има завършено висше образование,

бакалавър „Публична администрация“ и магистър „Управление на човешките ресурси“. Работи в ЕРМ Запад като ел.монтьор.

НОМЕР 26/117:

ИВАЙЛО ЕМИЛОВ МИХАЙЛОВ: МОЯТ ФОКУС СА МЛАДИТЕ ХОРА

Ивайло Емилов Михайлов  е роден в Симитли. Израснал и завършил своето образование в Италия. Той е упорит и успява да се справи с различни трудности и предизвикателства. Някои от основните му цели като общински съветник са изграждането на звукоизолираща стена между жп линията и съседните къщи, както и привличането на инвеститори. Неговият фокус е насочен върху младите хора и ще се постарае да има повече условия за спорт и отдих.

26 - СИМИТЛИ – С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО!

 

Политическа публикация: Купуването и продаването на гласове е престъпление!