Премини към основното съдържание

Община Симитли с народен представител - рекордьор за пореден път

За пореден път Община Симитли показа обединение и гражданска отговорност, и изпраща свой представител в новото Народно събрание. За пореден път последният в листата на коалиция ГЕРБ-СДС – Стефан Апостолов, който е представител на Гражданската квота, излиза на второ място, благодарение на доверието на 7033 души, които го подкрепиха със своя глас на парламентарните избори, провели се вчера (2 април). 
 

С 5079 преференции в община Симитли и близо 2000 от останалите населени места в Благоевградска област, Апостолов отново е с най-много преференции в областта. 
 

Изключително важно е община Симитли да има свой представител в Народното събрание и в тази връзка, ръководството на Общината отправя благодарности към всички нейни жители, които за пореден път проявиха отговорност, обединение и осъзната подкрепа в името на общата цел – по-доброто бъдеще на община Симитли. 

 

Благодарности към всички отправи и Стефан Апостолов в своя Фейсбук, като написа: 

Приятели, 
Искам да благодаря на всички вас, които упражнихте своя вот вчера на изборите за парламент! За мен е чест и отговорност да получа доверието на 7033 души! Благодаря най-вече на вас - хората от най-обединената община Симитли! 
Много сме, единението е нашата сила, а това е гаранция за нашето по-добро утре
!“