Премини към основното съдържание

Община Симитли постави химически тоалетни за посетителите на градската градина в Симитли

Химически тоалетни,  Апостолов, Апостол Апостолов,

На две паркови пространства в градската градина на Симитли се поставиха химически тоалетни. Идеята за поставяне на съоръженията е на кмета на община Симитли Апостол Апостолов и граждани, който също са споделили с него това предложение, че е необходимо да се помисли по този въпрос.

„Няма нищо по-хубаво от чистотата. Имаме красива природа, красиви детски площадки, алеи и изградени спортни площадки. Жители на общината споделиха с мен, че и според тях, би било добре да има такъв вид химически кабинки и веднага поставих въпроса за да бъде решен. И ето, вече е факт!" сподели кметът на община Симитли Апостол Апостолов.


Казано, сторено! От днес, в градската градина са разположени две кабинки с цел да се осигури удобство на всички жителите и гостите на града.


Химическите кабинки са поставени на достъпни места в близост до изградените площадки, които да бъдат от полза и на родителите с малки деца.


Съоръженията ще бъдат почиствани по график, за да бъде осигурено високо ниво на хигиена. Вратите на кабинките са с механизъм за заключване от ползвателите. 


Апелираме всички граждани да използват съоръженията по предназначение!