Премини към основното съдържание

Обещано от Стефан Апостолов и изпълнено! Приключва ремонта на ДГ „Радост“, филиал „Ян Бибиян“!

Апостол Апостолов, Стефан Апостолов

Обещано и изпълнено! Приключва ремонта на ДГ „Радост“, филиал „Ян Бибиян“!

Припомняме, че на 20 декември 2023 година народният представител Стефан Апостолов публикува съобщение в личния си профил във фейсбук за поредната добра новина, касаеща Община Симитли.

Депутатът Апостолов зарадва преди Коледа всички жители на Общината, че е договорил средства от МОН чрез подкрепата на Красимир Вълчев - председател на Комисията по образование и наука в Народното събрание. Средствата, които са осигурени за подмяна на стария компрометиран покрив с нов на филиал „Ян Бибиян“ на Детска градина „Радост“ и монтиране на нови LED лампи в помещенията, което ще намали разходите на детското заведение за електричество.

Днес на място във филиал „Ян Бибиян“ бяха кметът Апостол Апостолов, народният представител Стефан Апостолов, директорът на ДГ „Радост“  Виктория Янчева и представители на фирмата, изпълняваща ремонтните дейности. Те лично направиха оглед на извършената работа до момента, а именно подмяна на стария компрометиран покрив от ондумен с нов от керемиди, подмяна на челни дъски, както и всички ремонти дейности при подмяна на покрив.

Също така са боядисани всички помещение, находящи се във филиала на детската, както и подмяна на всички осветителни тела със енергоспестяващи лед лампи.

Благодарности бяха отправени към депутатът Апостолов, както и към кметът Апостолов за съдействието и всичко, което правят в името на бъдещото на община Симитли, а именно нашите деца!