Премини към основното съдържание

Над три хиляди подкрепиха старта на предизборната кампания на Поли и приятели

Днес Апостол Апостолов и коалиция „Бъдеще за община Симитли“ официално откриха предизборната си кампания с празничен водосвет.

Отец Спас благослови и отправи молитва за добри дела на молещите се, за здраве и благоденствие на всички в община Симитли.

На официална церемония бяха представени кандидатите за общински съветници на Партията на зелените и на ПП ГЕРБ и кандидатите за кметове. Отново се очертават листи с авторитетни и социално ангажирани хора, целеустремени да решават значими обществени проблеми.

Пет села в община Симитли от Коалиция „Бъдеще за община Симитли“ вече имат своите успешни кметове  – нямат конкуренция и бяха поздравени от пълния площад: Георги Стефанов – кмета на село Черниче, Веселин Топузов – кмет на село Полена, Иван Манчев – кмет на село Полето, Николай Филимонов – Градево и Алекси Крънчов – кмет на Долно Осеново.

Силни са кандидатурите и в останалите села: за Брежани кандидат на Партията на зелените е Благой Стефанов, за Крупник – доказано силен кмет Иванка Чакалска, за Железница – Гергана Гиздова.

Листата на ПП ГЕРБ се води от председателя на общинската структура на ГЕРБ Лиляна Айкова, които издигат и свой кандидат за кмет на с. Брежани - Емилия Манолева.

Заслужени аплодисменти получи председателят на Общински съвет Вилимир Александров, а така също и д-р Георги Илиев от листата на Партията на зелените.

Всички кандидати бяха топло посрещнати и аплодирани, но най-силни бяха аплодисментите за Апостол Апостолов - водач на Партията на зелените и кандидат за кмет на община Симитли, когото Райна Гюрова благослови с хляб и пожела така, както жъне 20 години плодовете на своя труд, така да жъне и следващите най-малко 20 години, да обединява цялата община,  да обединява хората.

В словото си Апостолов благодари на жителите на община Симитли – за 20 години обединение в името на една обща цел – бъдещето на община Симитли. Той направи кратка равносметка на успешното развитие, на постигнатото и предстоящите големи проекти, които ще продължават да правят общината и град Симитли - конкуриращи се с най-големите в България.

„Мотото на кампанията тази година е „Община Симитли – с поглед в бъдещето!“ – каза Апостол Апостолов и подчерта наличието на много млади, знаещи и можещи  кандидати за съветници. Това е знак, че сме давали и ще даваме път на младите. И ще изграждаме заедно, с нови сили община Симитли“.

Да подкрепят своя приятел Поли, освен хилядите жители на община Симитли, пяха Пламен Ризов, Иван и Ивана Дякови, и Борис Дали. Стартът на кампанията се превърна в празник – с огромно хоро, което поведе най-успешният кмет на община Симитли.

 

Политическа публикация:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!