Премини към основното съдържание

Над 1 млн. лв. бяха осигурени от Стефан Апостолов и Община Симитли за село Железница

Още един от големите проблеми за Община Симитли и по-конкретно за село Железница е на път да бъде решен, благодарение на кандидата за народен представител Стефан Апостолов и екипа на кмета Апостол Апостолов.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) днес преведе по сметката на Община Симитли първия транш за започването на проект за израждане на изцяло нов довеждащ водопровод и водохващене на село Железница.

Стефан Апостолов написа следното в профила си във „Фейсбук”:

„Проектът на стойност над 1 млн.лв. е изготвен от Община Симитли, а за получаване на средствата допринесох и аз, след като проведох разговори с Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Дейности ще започнат до две седмици, а хората най-сетне ще имат висококачествена вода за питейно-битови нужди! Ако искате да ме подкрепите на 4 април, може да го направите като в бюлетината отбележите 28 за партия ГЕРБ, а в кръгчето изберете 122”.

Нека покажем, че искаме по-добро бъдеще за Община Симитли и на 4 април подкрепим Стефан Апостолов, защото както не веднъж сме показвали – Много сме! Силни сме! А Стефан Апостолов доказано е човек, който държи на обещанията си и ги изпълнява!

Предизборна публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!