Премини към основното съдържание

Министър Емил Димитров: 45-то Народно събрание има нужда от хора с опит и характер като Стефан Апостолов

Dimitrov

Кандидатът за народен представител от гражданската квота на коалиция от партии ГЕРБ – СДС - Стефан Апостолов, получи мощна подкрепа от не кой да е, а от министъра на околната среда и водите Емил Димитров. По време на откриването на рекултивираното общинско сметище в Симитли, министър Димитров не пропусна да похвали работата, която е била свършена от Стефан Апостолов по време на четири годишния мандат на 44-то Народно събрание.

Министър Димитров изтъкна, че занаят се учи и че е много важно за всеки народен представител да знае как се подава закон, как се защитава и как минава през комисии. Той подчерта, че работата на депутата не се изчерпва с това да натисне едно копче в зала. Всъщност, добрият народен представител минава през една цяла процедура, за да стигне до правилното решение, което ще бъде в полза на хората, които са му гласували доверие.  

Стефан Апостолов вече е обучен и ще му е много по-лесно, отколкото на други, които тепърва ще се учат. Той е много диалогичен човек, имало е теми, по които сме се разминавали, но с разговори сме решавали всичко. Показва характер, показва, че знае как да отстоява каузи.”, каза още министър Димитров.

Той добави, че много би се радвал Стефан Апостолов да е част и от следващия парламент, защото 45-то Народно събрание ще има нужда от млади и смели хора, но с опит в политиката. А Стефан Апостолов е точно такъв, той е доказал, че може и че ще е полезен, както за община Симитли, така и за цяла България, категоричен е министър Димитров.

„България има нужда от млади хора като Стефан Апостолов. На 4 април идете и гласувайте за него. Той е с преференция 122 в листата на коалиция от партии ГЕРБ – СДС, които са с номер 28. Последен си в листата, но всички знаем, че последните стават първи. Ти го умееш. Биткаджия си. Имаш качества, имаш опит, това е твоето място. Животът е пред теб”, подчерта министър Димитров.

Броени дни преди края на предизборната кампания и преди парламентарни избори 2021 година, които ще се проведат на 4 април, Ви припомняме, че може да подкрепите Стефан Апостолов, като гласувате за него, отбелязвайки 28 в квадратчето на интегралната бюлетина, след което отбележете номер 122 в кръгчето! Нека покажем, че в Симитли сме много и сме силни! Нека покажем, че вярваме на Стефан Апостолов, защото той не веднъж ни доказа, че държи на думата си и спазва своите обещания! 

*

Предизборна публикация! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!