Премини към основното съдържание

"Лицата на училището в юбилейната 110-годишнина" на СУ "Св. св. Кирил и Методий"- Симитли: Вилимир Александров

Председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров е първото лице на  СУ “Св. св. Кирил и Методий“- Симитли от кампанията "Лицата на училището в юбилейната 110-годишнина".

Признанието дойде от ръководството на училището, на които Вилимир Александров искрено благодари.

От сърце благодаря за признанието на директора на  СУ “Св. св. Кирил и Методий“- Симитли— г-жа Таня Янкова, на заместниците й — г-н Борислав Давков и г-жа Ваня Добринска, на целия педагогически и непедагогически състав на училището.

Благодаря за щастието да бъда ваш ученик! Че ми дадохте знания, че ме научихте смело да вървя напред, да проявявам инициативност, че бяхте и все още сте мои приятели! Всички вие имате принос в моята личност, в моето развитие, в моите успехи! За мен е чест и гордост, че съм бил ваш възпитаник!“

Учители, съученици и приятели поздравиха Вилимир Алексанров за признанието от училището по случай 110 годишнината. Валя Тупарова  написа, че Вилимир Александров за нея не е просто приятел, а част от семейството.

„Ти си пример за днешното поколение! Продължавай в същата посока, само напред и нагоре! Ти го можеш, а ние сме до теб - твоите приятели и винаги ще те подкрепяме!“