Премини към основното съдържание

„Левски“ (Крупник) продължава с победния ход! Надви с 3:1 „Малеш“ (Микрево)

„Левски“ (Крупник) с шеста поредна победа за сезона! Този път „жертва“ на крупничани стана отборът на „Малеш“ (Микрево), който загуби с 3:1 на свой терен. Крупничани имаха възможността да открият резултата още в 3-та минута, но Радослав Равначки пропусна да отбележи след подаване на Ивайло Спасов.

 

Първият гол в мача дойде в 10-та минута като за 1:0 точен във вратата на „Малеш“ бе Ивайло Спасов. В 17-та минута последва нова силна атака на крупничани и така резултатът в полза на „Левски“ (Крупник) бе удвоен, след невероятен гол с глава на Ивайло Спасов. В 30-та минута Марио Самуилов „излъга“ противниковия вратар, но топката не успя да влезе във вратата, заради локва на терена.

 

Три минути по-късно Кирил Георгиев (Малкият Карчо) отбеляза невероятен гол с глава. На полувремето двата отбора се оттеглиха в почивка при резултат 3:0 в полза на „Левски“ (Крупник). В първата част на мача домакините имаха възможността да отбележат два гола, но добрата намеса на вратаря на крупничани Алекс Тодоров запази „мрежата суха“.

 

През второто полувреме пропуски за „Левски“ (Крупник) направиха Филип Самарджийски и Мартин Лазаров. Футболистите от „Малеш“ (Микрево) на два пъти удариха греда, но в 88-та минута „късмета им се усмихна“, като успяха да реализират едно точно попадение, с което бе оформен крайният резултат на мача – 3:1 в полза на „Левски“ (Крупник).

 

Неблагоприятните метеорологични условия и лошите условия на терена не успяха да спрат „Левски“ (Крупник), които продължават да са лидер във времето класиране с пълен актив от точки!