Премини към основното съдържание

Красота, стил, изящност, блясък и пайети, истински Холивуд в Симитли!

Апостол Апостолов, СУ Симитли, абитуриенти, Випуск 2024, бал

Красота, стил, изящност, блясък и пайети, истински Холивуд в Симитли! Млади, красиви абитурентите от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли отпразнуваха своето завършване.

Всички зрелостници и техните класни ръководители г-жа Радичева и г-жа Василева, изпълниха сцената на площад „Септември“ за да може всички присъстващи да се насладят на младостта и красотата на нашите абитуриенти от Симитли.

Абитуриенската младост дефилира по звездна, червена пътека, след което преминаха под красива цветна арка.  Докато учениците се събираха и се снимаха със съученици, с роднини и приятели, неизменно се чуваше отброяването от 1 до 12, което се превърна в запазена марка на абитуриентите, след което поведоха и дълго абитуриенско хоро.

Голямо веселие, емоции, празнични усмивки и много изненади съпътстваха абитуриентския бал на завършващите в Симитли снощи. Балната вечер беше най-големият празник за зрелостниците, отлитащи от родното училище.

Веселбата започна веднага след като абитуриенти, учители и гости влязоха в ресторанта. Поздрав към всички абитуриенти отправи директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли г-жа Таня Янкова.

Празнуващите не спряха да танцуват и да пеят по случай своя най-специален ден в красива празнична атмосфера, подарък от кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

Празничната холивудска вечер в Симитли продължи с изненади и от абитуриентите, които споделиха, че живота им в училище е преминал като филмова лента. Понякога комичен, понякога доста драматичен, но с добър финал. „Випуск 2024“ наградиха по холивудски с награда „Оскар“ кмета на община Симитли Апостол Апостолов с приз най-великодушния продуцент, без който тази приказка, нямаше да бъде възможна. Награди „Оскар“ получиха и директорът на училището г-жа Таня Янкова, заместник – директорите г-жа Добринска и г-н Дафков, както и г-жа Достинова, които са допринесли също за реализирането на филма  „Випуск 2024“.

Изненадите от градоначалника за зрелостниците съвсем не бяха дотук. Най-големият подарък за абитуриентите бе специален гост изпълнител, любимец на всички поколения, не само на абитуриентите – Борис Дали, който вдигна градусите на макс и направи балната нощ още по-специална и незабравима.

Танци, броене до 12, игри, прощални слова и песни се редуваха до малките часове на нощта. Абитуриентите получиха и изненади и от своите класни ръководители с отличаване на различен приз.

Ди-джеи „Моранди“ отправяше поздрави към празнуващите абитуриенти, както и към преподавателите, които 12 години са били неотлъчно до тях.

Специални гости на празника бяха кметът на община Симитли – Апостол Апостолов, народният представител Стефан Апостолов, председателя на ОбС – Симитли Вилимир Александров, зам.-кметът Елеонора Гаврилова, секретарят на община Симитли Гергана Стоименова и кметове на кметства.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!