Премини към основното съдържание

Кметът на Симитли Апостол Апостолов: Честит патронен празник на училищата в Симитли и Крупник

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов поздравява директорте, учителите и учениците на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - град Симитли и СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - село Крупник по повод патронния празник на двете учебни заведения: 

 

 

Приемете моите най – искрени пожелания по случай патронния празник на Вашите училища. През последните две години образователната ни система бе изправена пред множество перипетии, свързани с пандемията от COVID - 19. Всички вие - ръководство, учители и ученици показахте, че имате дух, желание и воля и успяхте да се адаптирате. 

 

Благодарение на вашия професионализъм, скъпи учители, нашите деца получават съвременно и модерно образование, отговарящо на всички съвременни изисквания. 

 

Благодарение на вашето желание за знание, скъпи ученици Вие постигате високи образователни и спортни постижения, с които прославяте Община Симитли у нас и по света. 

 

Благодарение на вашата подкрепа, скъпи родители, нашите деца са едни от най - мотивираните и целеустремени да достигат до нови, все по - високи върхове. 

 

В този тържествен ден изразявам своето дълбоко уважение и признателност, към всички Вас, за постигнатите успехи, които са плод на всеотдаен и упорит труд.

 

Приемете искрените ми пожелания за здраве, щастие и вдъхновение, сили за преодоляване на трудностите, лични и професионални успехи.

 

Бъдете все така отговорни и последователни в своята високохуманна мисия да възпитавате и давате знания на нашите деца.

 

На Вас, скъпи ученици, пожелавам да бъдете смели, инициативни и упорити. Усвоявайте знания и опит, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си!

 

Честит празник!

 

Апостол Апостолов,

 

Кмет на община Симитли