Премини към основното съдържание

„Ветрен“ (Полена) продължава с победния ход! Победи отбора на Рилци с 1:0

В изключително коректен и много здрав мач, „Ветрен“ (Полена) победи „Рилци 2006“ (Рилци) с 1:0. През първото полувреме домакините от Полена изпуснаха 5 чисти положения за гол.

 

В 10-ата минута, след многоходова атака, Георги Димитров излезе сам срещу вратаря, би в близкия ъгъл, но бранителят на гостите отрази удара.

 

В 17-ата минута, отново, Георги Димитров преодоля прекия си пазач и стреля, но вратаря на гостите пак се справи със ситуацията и запази мрежата си суха.

 

В 25-ата минута, след центриране от корнер и удар с глава на кмета на село Полена Веселин Топузов, топката премина много близо до десния страничен стълб.

 

В следващата атака, след центриране, Марио Андреев отправи удар с глава, който премина на сантиметри от гредата.

 

Пет минути преди края на първата част Станислав Николов излезе сам срещу вратаря на гостите, но не успя да го преодолее и така първата част завърши без голове.

 

В началото на второто полувреме гостите от Рилци владееха повече топката, но перфектно представилите се защита и вратар на „Ветрен“ не оставиха никакви шансове на нападателите на Рилци.

 

Така се стигна до 70-ата минута, когато отново голмайстора на „Ветрен“ Ивайло Лазаров реализира много красив гол. Той насочи топката в далечния ъгъл на вратата, отбелязвайки за 1:0.

 

До края на мача гостите пробваха да отбележат гол, но без успех!