Премини към основното съдържание

С много настроение и веселба, дамите от Полена празнуват 8-ми март

8 март, село Полена

Днес, в Международния ден на жената - 8-ми март, красивите и очарователни дами от село Полена празнуваха своя празник в селото.

 

Празнична бе атмосферата в кафе Невада, където  дамите от селото, както и техни близки от общината се веселиха от сърце. Много музика, танци и настроение се усещаше навсякъде. 

 

Представителките на нежния пол получиха красиви цветя, жест от кметът на селото – Веселин Топузов, които поздрави дамите със следните думи: „Честит празник, мили дами! Бъдете живи и здрави и винаги така усмихнати, красиви и добри! Вярвайте във всичко хубаво и правете всичко добро, както досега! Запазете дори една малка частица от детето в себе си, защото това е ключът към вечната младост. Вие сте по-добрата и по-красивата половина от света! Вие сте началото и смисъла на живота! Затова останете винаги така както сме го показвали досега в Полена и в община Симитли, сплотени, задружни и обединени! Носете с гордост титлата „Жена“!“ С тези прекрасни думи кметът на селото пожела на дамите весел празник, изпълнен с много настроение.

 

Екипът от кафе Невада, също поздрави всички празнуващи по повод Международния ден на жената, с пожелание за здраве и много поводи за щастие и усмивки. 

 

Празникът на красивите жени в Полена бе уважен и от общинският кмет – Апостол Апостолов, председателят на местният парламент – Вилимир Александров и Стефан Апостолов, които поздравиха всички празнуващи и им пожелаха да бъдат живи и здрави.