Премини към основното съдържание

Малки абитуриенти от група "Врабчета " хвърлиха символично шапки

изписване, Ян Бибиян, ДГ Радост

Днес е един много специален ден за децата от група “Врабчета" – филиал “Ян Бибиян“ към ДГ „Радост“, защото приключиха първия етап от тяхното образование, а именно предучилищното. На своето мило тържество „Отлитаме за първи клас“, малките абитуриенти показаха знания чрез рецитиране на стихотворения. Празничната програма бе изпълнена с красиви танци и песни.

С гордост, с любов, с радост, но и с тъга, затова, че малките им „Врабчета“ ще излетят им се радваха техните любими учителки. Педагозите, които бяха до тях години наред и ги обгрижваха всеки ден, а това са г-жа Анелия Бачева и г-жа Росица Кръстева.

Специални гости на тържеството, който се радваха на знанията и таланта на децата бяха председателят на местният парламент  Вилимир Александров, зам.-кметът на община Симитли Елеонора Гаврилова, началник отдел „Социални и хуманитарни дейности“ към община Симитли Ивайло Гоцев, директорът на ДГ „Радост“ – град Симитли Виктория Янчева, бъдещите учителки на 1-ви клас, родители и близки.

Директорът на Детска градина „Радост” – г-жа Янчева, поздрави децата и им пожела здраве и много успех. И както повелява традицията, пременени в тоги, като истински дипломанти, малчуганите благодариха на своите учителки Бачева и Кръстева за безграничната обич, за знанията и уменията, с които са ги дарили през всички тези години.

На добър час в първи клас, мили деца!