Премини към основното съдържание

Културистът Владимир Димитров: Предстоят много важни избори!!! Време е отново да покажем, че в Община Симитли сме единни и да подкрепим Стефан Апостолов

Предстоят много важни избори!!! Време е отново да покажем, че жителите на Община Симитли сме единни и да подкрепим Стефан Апостолов, като в квадратчето отбележим номер 24, а в кръгчето 122, което е неговият преференциален номер. Това написа в профила си във Фейсбук състезателят по културизъм Владимир Димитров. Ето какво допълва той:

 

Много е важно Община Симитли да има народен представител, точно такъв, какъвто е Стефан Апостолов - млад, амбициозен, отговорен, за да продължи общината ни да се развива, както досега по възходяща линия. Всички знаете неговата основна кауза да помага на хора с репродуктивни проблеми и че също така дарява средства на семейства, които се опитват да се сдобият с дете чрез донорство.

 

Децата са най-хубавото нещо на света. Сигурен съм, че всички родители, а и не само, се убедени в това. Лъчезарен смях, наивност, чисти сърца и души те са нашето бъдеще.

 

Аз подкрепям Стефан Апостолов, защото единствено в негово лице виждам човека, който нито веднъж не се е огънал и не е предал интересите на Общината и на всички жители в нея. 

 

Моля Ви на 2 октомври - нека подкрепим нашия кандидат за народен представител Стефан Апостолов с номер 24 и преференция номер 122. УСПЕХ!!!

 

СТ

* Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!