Премини към основното съдържание

Кметове и суперучители играха футбол на спортния полуден в СУ Симитли

С многообразни състезателни дейности по случай Деня на българския спорт, днес СУ “Св. Св. Кирил и Методий” - гр. Симитли откри новоизградения си комплекс от спортни игрища.

 

С големи усмивки и пременени в тениски с логото на училището, учители и ученици се впуснаха в състезания по футбол, баскетбол, волейбол, шах и тенис на маса.

 

С много емоции и голямо настроение премина днешния ден, а кулминацията на спортния празник бе футболния мач между кметове и учители. Във футболната среща участие взеха кметът на с. Черниче - Георги Стефанов, кметът на с. Полена - Веселин Топузов, кметът на с. Сушица - Георги Митрев, кметът на с. Полето - Иван Манчев, кметът на с. Брежани - Благой Стефанов и общинският съветник от с. Крупник - Владимир Благоев. От страна на учители в игра влязоха зам.-директорът г-н Дафков, г-н Кристиян Крушов, г-н Станислав Топузов, г-н Александър Георгиев, Г-н Димитър Стоименов и Г-н Николай Димитров. За да подсилят отбора на Суперучитечите, в игра влязоха и Супершофьорите. Въпреки това, те не успяха да надвият отбора на кметовете, който затвърждава силата си на традиционните общински турнири. Разбира се, резултатът не е важен! Най-важни са спортът и здравето, заради което бе организирано масовото мероприятие в училището. След мача, с бързи дузпи, отборът на Суперучителите си завоюва все пак победа и така изравни резултата.

 

Директорът на училището – г-жаТаня Янкова благодари лично на кметовете за участието на спортния празник като им пожела да не спират да спортуват, да не спират да дават пример и да бъдат здрави.

 

Учениците в присъствена форма на обучение участваха в различни спортни игри - футбол, баскетбол, волейбол, шах и тенис на маса.