Премини към основното съдържание

Грациите от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ с впечатляваща демонстрация в Симитли, 60 деца от нашата община започват тренировки

Впечатляваща демонстрация по художествена гимнастика направиха днес грациите от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ в Спортен комплекс – Симитли.

 

Целта на събитието бе родителите и децата от нашата община да се запознаят с дейността на клуба и с тренировъчния процес, тъй като вече и в Симитли ще се провеждат тренировки по художествена гимнастика.

 

Лидия Стоянова, председател на Клуба по художествена гимнастика „Пирин“ приветства родителите и децата с „Добре дошли“ и даде детайлна информация за методите, които се използват по време на тренировка, спецификите на художествената гимнастика и какви умения развива тя.

 

По време на демонстрацията стана ясно, че в Симитли тренировките започват от вторник (4 октомври) от 17.00 до 18.30 часа в Спортен комплекс „Симитли“. Към момента са се записали 60 деца, които ще бъдат разделени по групи.

 

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов също присъства на показното по художествена гимнастика, като стана ясно че амбицията на общинското ръководство е в бъдеще да бъде създаден Клуб по художествена гимнастика „Септември“ (Симитли).